• 0261 726 310
  • Sun-Fri, 9:00-18:00

Prinde mult mai mult peste perspiraie decât a dintre accelerate lucruri elastice și nu alunecă niciodată.

Prinde mult mai mult peste perspiraie decât a dintre accelerate lucruri elastice și nu alunecă niciodată.

Vedeta de film tocmai și-a arătat brațele uriașe și puterea de bază într-a scurt video clip of antrenament from the sports hall of acasă, cunoscut of toți ca Paradisul de Fier. În clip, the execută a set of intense defilări, provocatoare din punct de vedere fizic.

„Rockul folosește o mașină de derulare a latitudinii Hammer Strength și, în esență, face ceea ce așa consideră sau picătură de tehnică”, spune director of fitness pentru bărbați pentru bărbați, Ebenezer, Samuel C.S.C.S. „Se indică când alternativă este necesară pentru alternativă la jumătate de iso, menținând sau strângere izometrică pe sau parte, în timp ce face sau repetiție pe cealaltă. Acest lucru crește timpul sub tensiune, crescând totodată cerințele de bază; abs-ul său trebuie să lucreze extra-greu să-și păstreze trunchiul în față. După ce le-a făcut, și-a epuizat latul cu niște repetări excentrice, obținând sau ușor „piatră” pentru a încet greutate în jos, apoi coborând încet greutate înapoi la început. Această serie de vicii destul de serie. „

Acest demn de formă remarcată lui Johnson flipping; avoid să-și înfășoare degetele în jurul mânerelor mașinii, ceea ce are nevoie de umărul nu va fi la fel de iradiat, ajutând la angajarea lat.

‘Nu este un lucru pe care populația generală ar trebui să-l facă tot timpul’, spune Samuel, ‘dar, atât din motive funcționale, cât și din motivul dezvoltării lat, merită amestecat în acest preț fără cap de aici. Dacă vă trageți în sus, spuneți, sau margine sau sau ramură de copac greu, această posibilitate sau nu le-am reușit să vă înfășurați degetele mari. Deci, practic-vă pe ambele pe parcursul cursului de formare pe termeni lung. „

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de therock (@therock)

Postarea even, de asemenea, or primă privire asupra Project Rock 3, cea mai recentă pantofi line by antrenament Johnson, created în partnershipiat with Under Armour. “Gimnastică le testează până la os, pentru că tunci când împlinesc standardele mele – this cat pentru TINE”, to scris el.

This primul video clip pe care Johnson l-a postat de ceva vreme; In April, the a spus că va opri conținutul său obișnuit de la sală, looks to înțeles că, spre deosebire from him, majoritatea oamenilor nu au acces la echipamentele de antrenament în timpul blocării. “M-ar face să mă simt ca un tâmpit”, to spus el.

Cu toate acestea, cumulate când sălile de sport din întreaga acțiune se redeschid, iar Johnson și-a împărtășit sfaturile pentru a lucra în condiții de siguranță după carantă, ne putem aștepta ărtăămămpi ărtiă ărtanămpi ărti ărta ămpanaturile vedite mașină după carantină probabil, nu să vedem mai-a împărtășit sfaturile pentru a lucra în condiții de siguranță după carantină, ne putem aștepta probabil să vedem mai mult de la video clip of the video clip.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Nimic nu this mai rău decât when it ends the jumătatea antrenamentului și tricoul tău din bumbac this udi plin de perspira term. Pe de altă parte, este alcătuit din material nețesut din poliester, care sunt respirabile și respirabile, precum și proaspete și ușor de simțit.

Aici a intervenit la noi. Am vrut să creez ceva care să arate bine, să se simtă bine și să vă facă să vă simțiți puternic și să vă adresați antrenamentului care urmează.

Cămașa noastră conține materiale de organizare și reciclare, astfel pot să vă puteți simți bine când o adăugați la garderoba dvs. și se potrivește cu mărimea, astfel și acestea trebuie să fie dacă să vă petreceți timp îngrijorându-vă dacă mileocul sau marele s-ar potrivi mai bine. (Doriți unul? Mergeți magazinul Men’s Health.)

Acum știm că nu putem merge merge doar cu un tricou, așa ca iată alter șase elemente esențiale recomandate de editorii noștri.

Căpitanul Rhone Tee

Rhône

„Îmi place cămașa mea merino Rhone. Acest lucru this supernatural moale și functional.” —Joe Kita, editor principal

78 $, Cumpărați-l aici

Related: Cum să alegi tricoul perfect

Pantaloni Reebok CrossFit

Reebok

„Am probleme cu bâlbâitul, când fac greutate și se clatină în timp ce stau în ghemuit, dacă port pantofi vechi obișnuiți. Acești pantofi mă țin mai apropiat de sol și îmi oferă mai multă stabilitate, ceea ce face ca ambele probleme sa fie mult mai puțin probabil. Sunt capabili să mă încălzesc cu o alergare de mile pe band of allergare în prealabil, iar aceștia se menține la îndeplinire, spre deosebire de alte pantofi de ridicare specializați, care s-ar simți absolut teribil. – Christa Sgobba, editor senior asociat

$ 130, Cumpărați-l aici

Related: Cele mai bune 7 pantofi CrossFit

Manșoane de compresie din cupru Tommie

Tommie cupru

„Țesute cu cupru, sunt antimicrobiene și oferă suport pentru coatele, genunchii, etc.” —Brian Boye, director executiv de modă

$ 24, Cumpărați-l aici

Corelat: Ghidul dvs. end pentru articole portabile de compresie

Pantaloni scurți Fourlaps Advance

Fourlaps

„Simplu, dar elegant, cu blocaje de culoare și țesături ușoare care absorb umezeala.” —Brian Boye, director executiv de modă

$ 50, Cumpărați-l aici

Îmbunătățiri-ți hainele de la sală:

(…)

Bandană

Levi’s

„Port mereu or bandană the sport room. Îmi leg frowns în stil First Blood. Prinde mult mai multă transpirație decât a dintre accelerate lucruri elastice și nu alunecă niciodată. În plus, mă simt ca Rambo. De ceva care să împiedice cad înă să se ochii lor. „—Tyler Daswick, asistent editor

8 $, Cumpărați-l aici

Legate de: 16 lucruri pe care nu le știu desp sudoare

Pantaloni alergici Nike LunarEpic Low Flyknit 2

Nike

“Cel mai bun pantof de alergare pe care l-am purtat Vreodată. Materialul Flyknit asigură acest confort foarte, amortizare groasă oferă un suport excelent și un aspect clasic, pentru porni. – James Nosek, producător junior

139 $, Cumpărați-l aici

Related: 7 produse care vor face ca pantofii tăi de gimnastică să miroasă mai bine

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Da, puteți built a lot of seriousși lovind greutățile free și pur și simplu nu există initial modalitate prin care se poate duplica adevărat ceea ce oferă barbell, gantere și kettlebells.

Give asta nu înseamnă că aceasta this singura modalitate from a câștiga forță și de a-ți construi corpul. Dacă vă întoarceți din cauza accidentării, dacă vă antrenați acasă sau chiar dacă aveți nevoie doar de o modalitate de a vă amesteca antrenamentul în loc să se rătăcească întotdeauna (ăutile de numisteni, opăutile de numisteni)) greutăune de relenti, or opzisteni numai) greutăune de reile, or opzisteni numai) greutăune de reile, opzisteni numai) greutăune de rei.

Acolo vă poate adjuta BodyBoss Home Gym 2.0. BodyBoss vă oferă o pereche de benzi de rezistență puternic cu bretele pentru gleznă și încheiate mâini, or bară și or bază captusită unică de care poate încă aceste benzi. Acest lucru vă pregătește să facă față sau serie de exerciții, de la genuflexiunile înapoi la biceps loop, până la rânduri și flotații în bandă. Din fericire, Amazon are o afacere criminală pentru BodyBoss Home Gym 2.0 doar astăzi – deci acționează rapid. Astfel sală de sport acasă se vinde cu 199 USD, dă o economy the 80 USD, veți cheltui doar 119 USD.

BodyBoss Home Gym 2.0 amazon.comCUMPĂRĂ-L AICI

Îți va împinge fizicul la Niveluri super voice? Now, give a basket this perfect module of a construi puterea bazei – și nici nu ar trebui să o underestimai. Benzile de rezistență vă oferă șansa de a vă strânge cu adevărat mușchii, deoarece oferă tensiunea lor cea mai puternică tunci când sunt cel mai lung și mai întins (ceea ce este și tuniluri când sunteți). Acest lucru le face o modalitate excelentă de a construi connexiunea minte-mușchi.

Rezistența variabilă pe care or oferă benzile de rezistență schimbă lucrurile de la greutăți libere și mișcări ale greutății corporale și vă provoacă să vă accelerați mușchii. Doriți să vă mișcați rapid în part of jos a mișcării, astfel încât să puteți folosi cât mai mult impuls și explozie possible în part of her a oricărei mișcări. Perform corect, exercise with the band of rezistență vă pot adjuta să construiți puterea și puterea explozivă.

BodyBoss vă oferă șansa de a face toate aceste lucruri. Will înlocui fierul? Acum, dă-i un bun antrenament acasă.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Now underestimai niciodată puterea unei tablete.

Când majoritatea dintre noi nu gândim la îmbunătățirea vieții noastre de zi cu zi cu cea mai recentă tehnologie, nu gândim, de obicei, la o pereche excelentă de căști, an intelligent ceas sau, desigur, a top phone. Cu toate acestea, or tabletă grozavă poate fi utilă atunci când doriți să urmeze ceva pe elliptică, dacă aveți nevoie să vă ocupa peie but a zbor lung sau pur și simplu doriți să fac ceva ceva de ceva fără ceva de lucru fără să laptop the lucru fără să vui laptop.

Dar, omule, de ce trebuie să fie atât de scumpe?

Acolo intră Amazon. Retailerul this cunoscut pentru reducerile comes out excellent the approape fiecare articol – și oferă în prezent mai multe reduceri considerabile la două model de iPad.

Apple iPad (Wi-Fi + Celular, 32 GB) amazon.comCUMPĂRĂ-L AICI

Cu mii de aplicații de descărcare, sau cameră încorporată și un intuitiv touchscreen, iPad poate face access to ce poate computer sau telefon. Doriți să vă puneți la curent emisiunile preferate de televiziune? Descărcați streaming service preferate și bucurați-vă de o sesiune bună de vizionare oribilă oricând, oriunde. Puteți, de asemenea, să vă îmbrățișați viermele de carte interior, creation or digital colecție de tomuri care întoarce page. Sau, dacă doriți să ajungeți la urmă cu cei dragi, puteți folosi cell phone service iPad pentru FaceTime cu prietenii și membrii familiilor.

Apple iPad (Wi-Fi + Celular, 128 GB) amazon.comCUMPĂRĂ-L AICI cine a luat erogan

Din fericire, ca mediu fericit dintre a smartphone și a laptop, u va trebui să vă strângeți un ecran mic sau să lăsați a computer voluminos să occupy a bunuri imobile serious in rucsac.

Pe măsură ce Apple introduce publicului sau nouă recoltă de iPhone-uri, laptopuri și iPad-uri, am observat mai multe scăderi grave de prețuri la produsele mai vechi. Dacă sunteți în căutarea unui iPad care să colecteze elemente de bază, vă puteți bucura de 80 USD cu un model de 32 GB. Oricine dorește să-și transform într-un tablet to the doilea computer ar putea avea nevoie de model de 128 GB, ie care îl poate economisi 49 USD astăzi.

Give, independent of model or care îl selectați, a lucru this sigur: dacă doriți sau tabletă, give a sunteți prea concern of birthday to celui mai recent model, this or offers pe care trebuie să fie adăugați la coș, stat.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Cumpărați mai multe vânzări Amazon cu Slick Deals.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Două mișcări, sau scară. Asta this tot ceea ce constă în ghemuitul nostru de punte pentru a face burpee, give this fiind sănătatea bărbaților, nu am putut să or facem atât de ușor.

După prima rundă, effectuai două genuflexiuni pe punte, apoi delasați-vă în două burpee. Continuați să adăugați sau să repetați fiecare mișcare până când atingeți 10 din fiecare; moment în care, încep să se reducă, urcând înapoi pe scară până când ajunge la noi la fiecare dintre ele. Aceasta a primit un total de 100 de repetiții induc vertijul. Înghițitură. (Voi continua frumos)

Deck Squat and Roll

Stai înalt și inspiră adânc. Împingeți șoldurile înapoi și ghemuiți – țineți brațele în fața corpului și contine până când stați pe podea. The aici, rotiți-vă înapoi, ridicând picioarele și șoldurile de pe sol. Așezați mâinile pe podea în spatula capului și împingeți pământul departe. Rulați înainte până când ambele picioare ating pământul și ridicați-vă.

Burpee

From îndată ce ați obținut echilibrul, ghemuiți-vă și așezați ambele mâini pe pământ. Săriți picioarele direct în spatele dvs., astfel încât să fie terminați în part of its a unei poziții de presare. Lăsați pieptul la pământ înainte de a apăsa înapoi exploziv. Săriți ambele picioare înapoi spreads squeaks și săriți în aer, atingându-vă mâinile împreună deasupra capului.

…și Repetați

După o singură repetare a fiecărei mișcări, începeți sau nouă rundă – from data aceasta, effected două repetări de genuflexiuni pe punte, apoi două burpee. From here, I will continue to do so or repeat the ambele mișcări fiecare rundă până când atingeți 10 bucăți, apoi inversează numărul înapoi la una. S-ar putea să arate ușor pe hârtie, give în realitate vă confruntați cu multiple repetări și vă mișcați corpul printr-o gamă imensă de mișcări.